ESITTELY

Olen Mirka Koskela, Pohjanmaalta 10v sitten Kainuulaistunut perheenäiti ja yrittäjä. Arkeni pitää kiireisenä työn lisäksi kaksi lasta, koti maaseudulla ja muutamat eläimet. Vapaa- ajallani harrastan kuntosalilla käymistä, tanssia, ryhmäliikuntatunteja, lukemista ja ruuanlaittoa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni ja unelma yrittäjyydestä ja hyvinvointialalla työskentelemisestä on ollut haaveeni ja tavoitteeni jo vuosien ajan. 

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, inhimillisyydestä ja tasapainoisen arjen luomisesta. Hyvinvointi kumpuaa monesta eri osa-alueesta ja niiden luomisessa haluan olla monipuolisesti mukana. 

Hyvinvointi kuuluu kaikille eikä ole vain yhtä ainoaa tapaa saavuttaa tasapainoa ja hyvää oloa.  Nykyajan luomat paineet, kiire ja stressi saavat monet meistä voimaan huonosti monin eri tavoin. Minä haluan olla osaltani luomassa kevyempää arkea, hyvinvoivaa kehoa ja mieltä. 

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Vuokatin urheiluopistolta keväällä 2019. Olen alanvaihtaja ja enemmän kuin innoissani tästä uudesta urasta jota olen lähtenyt luomaan itselleni. Joskus elämässä täytyy tehdä isoja hyppyjä kohti tuntematonta ja katsoa mihin siivet kantaa. 

Olen ikuinen opiskelija enkä usko, että ihminen on koskaan valmis. Oma haluni tulla koko ajan paremmaksi hoitajaksi ja ammattilaiseksi on kova, ja pyrinkin jatkokouluttamaan itseäni koko ajan lisää. 

Myös kirjoittaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja sivuiltani löytyykin blogi, johon aina välillä päivittelen pääasiassa hyvinvointiin liittyviä asioita. Lisätietoa palveluista löydät Palvelut-sivulta.

Tutustu myös Facebook-sivuuni!

mirka koskela esittely