HIERONTAPALVELUT

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta
klassinen hieronta

Klassinen hieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jonka tarkoituksena on lievittää lihasten jumi-  ja kiputiloja. Se rentouttaa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, hoitaa päänsärkyä ja muita kiputiloja kehossa.

Urheiluhieronta on myös pehmytkudoskäsittelyä ja eroaa klassisesta hieronnasta otteiltaan ja joiltain tekniikoiltaan. Urheiluhieronta on enemmän muokkaavaa käsittelyä. Siihen voidaan myös yhdistää esimerkiksi passiivisia venytyksiä, lämpöhoitoa ja muita tekniikoita hoidon tehokeinona. Urheiluhierontaa voidaan tehdä liikuntasuoritukseen valmistavana, palauttavana tai huoltavana. 

Voimakkuutta säädellään jokaisen asiakkaan toiveen mukaan ja tekniikat ja otteet huomioidaan aina asiakkaan tarpeen ja vaivojen mukaan. Hieronnan ei kuulu sattua ylettömän paljoa. Molemmilla hierontatyyleillä pyritään aktiiviseen lihashuoltoon ja niillä voidaan ehkäistä vammoja ja vaikuttaa moniin työperäisiin vaivoihin.

Koulutettu hieroja osaa tutkia asiakkaan ja miettiä hoidon yhteydessä vaivaan sopivat otteet ja niiden voimakkuuden asiakkaan terveydentilan huomioiden.

Neurosonic-hoito
neurosonic

Neurosonicteknologia on Suomessa kehitetty ja sen tarkoituksena on auttaa ihmisiä voimaan paremmin niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Nykyaika on kiireen ja paineen takia todella raadollinen monelle meistä ja joskus saattaa tuntua, että kuormaa on kertynyt yksinkertaisesti liikaa, lyhyellä aikavälillä tai sitten pikkuhiljaa pidemmän aikaa. Sinulla voi olla tunne, että et pääse enää palautumaan mitenkään.

Neurosonicin teho perustuu kehoon ohjattuun, matalatehoiseen värähtelyyn ja se saavuttaa myös kehon syvemmät osat, vaikuttaen suoraan hermostoomme. Stressireaktio on meillä kaikilla sama, näin ollen myös palautumisen kanssa on löydetty sellainen taajuus mikä johdattaa kehon palautumisen tilaan, vaikka vaativissa elämäntilanteissa rentoutuminen ja palautuminen saattavat tuntua ylivoimaisilta. Neurosonicin menetelmä toimii useimmilla ja soveltuu lähes kaikille.

Parhaan avun yleensä saa uniongelmissa Unen laatu paranee ja olo on levänneempi .Myös jännittyneisyys, ahdistus sekä levottomuus lievittyvät. Laite auttaa myös lihasjännityksiin, joita stressaantuneilla ihmisillä yleensä on. Myös erilaiset stressiperäiset kivut ja kolotukset saattavat lievittyä huomattavasti. Hoito on havaittu hyväksi mm. migreenin hoidossa, levottomista jaloista kärsivien keskuudessa sekä astmaatikoilla.

Neurosonic ei ole pika-apu sellaisenaan vakavaan loppuunpalamiseen tai kerran käytettynä hoitona poista kaikkia ongelmia, mutta jo muutamilla säännöllisillä käytöillä on vaikutusta palautumiseen. Parhaan hoitotuloksen saa säännöllisellä käytöllä sarjahoitoina yhdistettynä omaa hyvinvointia ja stressinhallintaa tukevaan elämään.

Laitteessa on useita eri mittaisia ohjelmia eri tarkoituksiin. Palauttavia, aktivoivia ja rentouttavia. Minä autan sinua valitsemaan juuri sinun oireisiisi sopivan hoidon. 

Laitteen käyttöön liittyy myös esteitä kuten raskaus, akuutit tulehdukset, silmäsairaudet tai esimerkiksi akuutti välilevynpullistuma. Kysy minulta rohkeasti lisää mikäli mietit hoidon soveltuvuutta sinulle.

Minulla hoitotilassani käytössä korkeatehoinen mobiilipatja.

Tervetuloa rentoutumaan neurosonicteknologian pariin.

Lisätietoa aiheesta löytyy neurosonicin kotisivuilta https://neurosonic.fi/

Hoitojen hinnasto löytyy Hinnat-sivulta.