KUNTOSALIPALVELUT

kuntosalipalvelut
Kuntosalipalvelut

Kuntosaliharjoittelu on loistava lisä omasta itsestä huolehtimiseen. Vahvat lihakset jaksavat kantaa meitä läpi arjen. Kuntosalilla voi harjoitella kuka vain kuntotasosta, iästä tai koosta  riippumatta. Treenata voi oman ajan puitteissa kerran viikossa tai useammin. Tehokkaaseen kuntosalitreeniin tarvitaan vain 60 minuuttia. 

Kuntosaliharjoittelu toimii myös ennaltaehkäisevästi ja hoitavasti monissa fyysisissä vaivoissa. Säännöllinen kuntosaliharrastus tuo voimaa jalkoihin, selkään ja käsiin mikä osaltaan auttaa pitämään kehon vahvana ja terveenä. Hapenottokyky paranee myös kuntosalilla ja oikeilla tekniikoilla keho pysyy liikkuvana ja joustavana. Myös mielialaan säännöllisellä liikuntaharrastuksella on positiivisia vaikutuksia.

Kuntosaliharrastusta aloittaessa on hyvä ottaa yhteyttä ihmiseen joka osaa auttaa sinua liikkeelle lähdössä. Ammattilainen luo sinulle ja sinun kuntotasoosi ja elämäntilanteeseen sopivan saliohjelman ja opettaa sinulle kuntosalilla oikeat suoritustekniikat, jotta vältytään loukkaantumisiltä ja opitaan käyttämään salin välineistöä. 

Oma kuntosalitaustani ulottuu jo 15 vuoden päähän. Laji vei heti mennessään. Vuokattisportissa koulutukseen sisältyi mm. ohjaamista sekä koulutukseen kuului  myös kuntosalikurssi. Oma intohimo lajiin on kuitekin se, joka tuo varmuutta ja ammattitaitoa jo vuosien takaa. Kuntosaliharrastus on myös siitä loistava harrastus, että aina voi oppia uutta.  Olen myös ollut itse valmennettavan roolissa muutamaan otteeseen ja se luo tekemiseen aina ihan oman lisänsä. Valmentajan merkitys varsinkin alkuvaiheessa on suuri.

Mikäli kiinnostuit kuntosaliharjoittelusta, ota rohkeasti minuun yhteyttä niin katsotaan juuri sinulle sopiva paketti. 

Minä teen ohjaukseni Kajaanissa kuntokeskus Balancella.

Ravinto ja ruokavalio

Ravitsemus ja erilaiset ruokavaliot aiheuttavat nykyään paljon keskustelua. Elämäntapamuutoksista puhutaan paljon ja valinnanvaraa löytyy kuluttajille todella paljon.

Itse olen opiskellut ravitsemusta aiemman tutkintoni aikana Kajaanin amk:ssa ja lisäksi Vuokatin urheiluopistolla hierojatutkinnon osana. 

Ruoka on vain yksi palikka hyvinvoinnin palapelissä, joskin erittäin tärkeä sellainen. Oma filosofiani asian suhteen on rentous, lempeys, kieltolistojen hävittäminen ja jokaisen arkeen, elämään ja makuun sopivan kokonaisuuden rakentaminen. Sellainen ruokavalio, jolla jaksaa arjessa, kehittyy ja voi hyvin. 

Painonpudotus ei ole elämäntapamuutosten tärkein mittari, vaan elämäntapamuutoksessa voidaan lähteä hakemaan monia eri asioita, joita oikeanlainen ravitsemus mahdollistaa. Painoa saadaan alas verrattain helposti. mutta avain on pitkäjänteisyydessä, uusien elintapojen sisäistämisessä ja niiden tuomisesta arkeen, jotta tulokset olisivat pysyviä. Minä en tee asiakkailleni pikaratkaisuja, vaan haluan panostaa laatuun ja kestävyyteen tässäkin asiassa. Kieltolistoja minun valmennuksissani ei ole. 

Jos haluat lähteä muuttamaan elämäntapojasi syömisten suhteen, ole rohkeasti minuun yhteydessä ja katsotaan sinulle sopiva tapa lähteä tekemään muutosta juuri sinun arkeesi ja tavoitteisiisi pohjaten.